Капана Фест 2023

Към събитието

Детайли
Описание

Време е за ‘‘Капана Фест‘‘ 2023!
Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до 18 юни, когато ще имаме възможността да се забавляваме заедно, да пеем заедно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на "Капана Фест".

Традиционният Базар ‘Капана‘‘ ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандове, интересни работилници за малки и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и каузи, които търсят вашата подкрепа. Ще покажем нови предложения в сферата на био и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специалните ни Вкусни Спирки ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение.
Благодарение на Seth&Riley's Garage, "WAM" и Bee Bop Café на сцена ‘‘MonStAr’’ ще чуете :
15.06
MESSER CHUPS
TDK
16.06
WOOMB
HUG OR HANDSHAKE
HAYES & Y
17.06
ABYSMATIC
LUNIKK
HEPTAGRAM
18.06
YVA
HRISI
MILA ROBERT
Скоро ще представим пълната програма на събитието, а вие може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора!
FB: https://www.facebook.com/KapanaFest
Instagram: https://www.instagram.com/kapanafest/
Tik Tok : @Kapana Fest
www.Kapanafest.com


Powered by:
Bee Bop Café , WAM, HOW 2 PLOVDIV, My-Vinyl.com, , My Pos Bulgaria, Oleabg.com

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година.

Към събитието