PANTERA

Към събитието

Детайли
Описание

Легендарните PANTERA на живо в София на 26 май 2023
Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за самостоятелен концерт по покана на Fest Team. PANTERA на живо – немислимата мечта на няколко поколения български фенове на тежките рифове, става реалност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба в сряда в 10:00 сутринта.
И до днес техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „Cowboys From Hell“, „Vulgar Display Of Power“ и „Far Beyond Driven”, който става номер 1 в Billboard. Четиримата от Тексас продължават да вдъхновяват множество музиканти по света като същевременно печелят милиони безумно предани фенове по целия свят. В това число – и българската публика.
Предварителната продажба на билети за концерта на PANTERA в София стартира на 23 ноември в 10:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club. При попълване на данните си на festteam.bg/presale, ще заявите своето Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще можете първи да закупите от билетите от предварителната продажба. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно.
В петък - 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation.

Към събитието